Şimdi Üye ol!    Giriş  
Anamenu
Anketler
RAMAZAN BAYRAMINDA NEREDESİN ?
KÖYDE OLUCAM...
BELKİ GELİRİM...
GELEMEYECEĞİM...
En Çok Yazanlar
1 goktepe 65
2 rafo17 14
3 hi-kalkan 9
4 bursamehmet 6
5 alemdar 5

GÖKTEPE KÖYÜ Forum
   GÖKTEPE KÖYÜ
     ***Bayramınız mübarek olsun***
Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Yassı | Önce Yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En alt
Gönderen Gönderi
goktepe
Gönderilme Zamanı: 12:38:21 11.30.2009
Yönetici
Gönderen: BİGA
Gönderiler: 65
***Bayramınız mübarek olsun***
***HAKKI ŞAHİN TORUNU AHMET ŞAHİN TARAFINDAN GÖNDERİLMİŞTİR****

15.06.1952 göktepe doğumluyum.Yaşı 45'den küçük olanların beni tanımaları zor.Köy'ün ilk muhtarı Hakkı ŞAHİN benim dedem.Hacı Appazların En büyük kızı "Hanife AKTAŞ (ŞAHİN)" Annem. Ben de köyümün Kurban bayramını en içten duygularla kutlarım. Ayrıca Ali Aktaş, İbrahim AKTAŞ, Hüseyin AkTAŞ Hasan BASRİ AKTAŞ ve ailelerinin, Mustafa MERMER ve tüm ailesinin , Refik ORUÇ ve Sait ORUÇ'un ve tüm ailesinin, Hayrettin ORHUN ve tüm ailesinin, Zihni COŞKUNER ve ailesinin Ağabeyleri Fadıl ile ALİ COŞKUNER ve Ailesinin MOKAN (MOHİKAN)Hasan'ın , KOCA RAŞİD'in Osman ve Ahmet DURAK'ın 45 yıl önce gece ay ışığında ÇELİK ÇOMAK Oynadığım tüm hatırlayanlarımın, Anayol kenarında araba kaydırdığımız bayırı, gece kazma ile, Basamak yaptığım için bana kızanların Ahmet SEVİM ve ailesinin, Salih ağaların Ramazan ,İsmail İsa ve Yakup'un isimlerini hatırlayamadığım ilk okul 3. sınıfta okuduğum yıllarda YALÇIN MADENCİOĞLU'nun öğrencisi olan herkesin. Kurban bayramlarını kutlarım. Köyümün Merasına , Küçük koru' suna,Büyük koru' sunaBağına,Bağındaki koruk üzümüne,Bahçesine ,Bahçesindeki patlıcanına biberine domatesine, Taşına Toprağına , Akarsuyuna, (Kazan bördler deresine) Kuyusuna, (Göl pınarına.) Çeşmesine, (Kayapınar yolu üzerindeki) Hacı salih'in Pınar'ına (ki o da Bir taraftan benim dedemdir.) Daha neyi varsa ,Kurduna ,kuşuna ,Yılanına, çıyanına. Saygılar Selamlar.
goktepe
Gönderilme Zamanı: 22:33:06 12.04.2009
Yönetici
Gönderen: BİGA
Gönderiler: 65
***DAVET***
Köyümüzde bu kadar çok tanıdık ve akrabanız varken en yakın zamanda geçmiş yıllara ait anılarınızı tekrar yaşamak için memleketinizde görmek isteriz sizleri.......
Yassı | Önce Yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık |

Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Giriş
Üye Adı:

Şifre:

Kayıp Şifre?

Şimdi Kayıt Ol!
Kimler Çevrimiçi?
3 kişi çevrimiçi (2 kişi FORUM bölümünde)

Üye: 0
Ziyaretçi: 3

daha...
Yeni Üyeler
palmiye 09.05.2010
halil 09.05.2010
delimavi 08.18.2010
memduh 08.17.2010
ertanertan 08.16.2010
abidin 08.15.2010
yusuf1 08.15.2010
ERDEM 08.10.2010